"Even opfrissen- veiligheid voor alles"

In onze eigen omgeving vingen we steeds vaker signalen op dat er bij bestuurders, die vaak jaren geleden hun rijbewijs hebben gehaald, behoefte bestaat aan een opfriscursus.

Natuurlijk is er de laatste dertig jaar enorm veel veranderd. Vele nieuwe verkeerssituaties zijn ontstaan, (rotondes, minirotondes en in-en uitritconstructies) en dientengevolge zijn de verkeersregels ook steeds aangepast.

Misschien betrap je jezelf erop dat je in de loop der jaren bepaalde gewoontes hebt aangeleerd . Het kan ook zijn dat iemand, door een nare ervaring of gewoon door niet vaak genoeg meer achter het stuur plaats te nemen, steeds onzekerder is geworden in het verkeer.

Het is dan alleen maar goed om eens kritisch naar je eigen rijgedrag te kijken en autorijschool Eric Berntsen kan je hiermee helpen.

Samen bespreken we de nieuwe verkeersregels en situaties, we nemen jouw rijgewoontes door en behandelen tevens het aspect van het zogenaamde “Nieuwe Rijden” met oog voor de doorstroming, het milieu en vooral niet te vergeten de kostenbesparing door middel van “zuiniger rijden”. 

Let wel:  dit is dus geen cursus met een rijexamen als afsluiting.

Deze cursus kan in overleg worden gepland. De cursus bestaat uit minimaal 2 lesuren waarbij we aandacht schenken aan de theorie, en we maken een rijvaardigheidsrit in de lesauto, (of eventueel in je eigen auto) We sluiten af met een nabespreking en gaan samen bekijken of de cursus nog verlengd dient te worden of dat er specifieke punten die verbeterd dienen te worden.

De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen € 200,00 per persoon bij 4 lesuren. Losse lessen zijn natuurlijk ook mogelijk, prijs naar rato.